Våra tjänster

Korta väntetider, snabb service och perfekt resultat

Oavsett vilka av våra tjänster du tar del av, välkomnar vi dig till våra nya fräscha lokaler i Berga och erbjuder en effektiv och gedigen serviceupplevelse.

Bilfoliering

Ge din bil ett helt nytt utseende med foliering och samtidigt skydda lacken från stenskott och repor. Eller låt firmabilen stå ut i mängden. Vi hjälper dig med allt från mindre stylinguppdrag av dekaler och logotyper till helfoliering.

Billackering

Billackering är en känslig process och kräver att billackerarna har lång erfarenhet av billackering. Våra billackerare har jobbat med billackering sedan många år tillbaka.

Strålkastare

Med vår behandling slipas den dåliga ytan ner med ett slippapper för att sedan poleras upp så att plasten blir helt klar igen.

Rekond och biltvätt

Vi erbjuder noggrann utförd rekond. Invändig, utvändig eller båda? Välj själv! Vi har olika lösningar för dina behov.

Plåtarbeten

När skadereparatören tagit in bilen börjar vi med att demontera, frilägga och rikta eventuella skador så att vi kan färdigställa bilen för lackering. Alla skarvar och utbytta detaljer rostskyddas för att säkerställa din bilrostskyddsgaranti. Vi kompletteringsbeställer samtidigt hem nya delar om det behövs.

Plast

Plastdetaljer som går att återmontera reparerar vi i vår egna plastverkstad. Dagens bilar rymmer allt mer teknik och nya material och ofta tillverkade av specialstål, aluminium och kompositmaterial. För att uppfylla miljökraven krävs också att all bilplåt om möjligt ska ersättas av begagnade originaldelar, om inte bilen har vagnskadegaranti.

Fälglackering

Istället för att köpa nya fälgar kan man ta hand om dem man har. Genom att lackera om dina fälgar kan du ge dem nytt liv.

Striping

Låt firmabilen stå ut i mängden eller ge din privatbil ett exklusivare intryck, samtidigt som du skyddar lacken från repor och stenskott.